Word lentelid!

Binnenkort vinden de lente inschrijvingen weer plaatst!

Op 17 maart, van 12:00 tot 16:00, is het mogelijk om je in te schrijven op Orca. Daarnaast zal er op 18 en 19 maart een stand zijn van 10:00 tot 16:00 bij de Universiteitsbibliotheek op de Uithof.

Houd voor meer actuele informatie vooral onze Instagram in de gaten! Hier staan de DM’s ook altijd open voor vragen.

Lente-Introductietijd

In de lente is er een extra mogelijkheid om lid te worden. In deze periode maak je in tien weken kennis met de vereniging waarbij er door de afroeicommissie verscheidene toffe activiteiten worden georganiseerd. Je komt in een ploeg van zes à zeven mannen of vrouwen waarmee je de Lente-bokaal gaat starten tegen lente-ploegen van andere studenten roeiverenigingen. Dit doe je onder leiding van onze eerstejaarswedstrijdploegen. Deze fanatieke roeiers hebben veel kennis waarmee ze jullie door je eerste roeihalen en wedstrijden heen kunnen loodsen! Na deze periode begint knallend de zomerstop met het meest legendarische feest voor roeiend Nederland, de Uittraining. Na de zomerstop kan je kiezen om te selecteren voor de talentenacht of om mee te doen aan de grote introductie die volgt na de UIT.

Houd voor meer actuele informatie vooral onze Instagram in de gaten!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van inschrijfdagen, open huisdagen en andere informatie over A.U.S.R. Orca en de UIT-week? Schrijf je dan hier in voor de interesselijst! Klik hier!

Heb je vragen over het inschrijven? Stuur dan een e-mail naar intro@orcaroeien.nl