UIT 2022

Voor informatie over de na-inschrijvingen: zie het kopje ‘Word lid!’ of check onze socials.

Dit jaar vindt de UITweek van 15 tot 19 augustus eindelijk weer als vanouds plaats, en op Orca gaan we groots uitpakken. Je bent de hele week welkom om een kijkje te komen nemen op onze vereniging!

Maandag
Op maandag begint de UIT! Je bent de hele dag welkom op Orca voor een rondleiding, of om een stukje te komen roeien. Maandagavond viert Orca het begin van de UIT in café Otje!
Niet-UIT-lopers kunnen zich inschrijven op Orca en op Janskerkhof! Voor UIT-lopers beginnen de inschrijvingen pas dinsdag.

Dinsdag
Op dinsdag vindt het jaarlijkse festival ‘Aethon-Orca Open Air‘ plaats op ons vlot! Het belooft een prachtig festival te worden, met live muziek van Salo Sax, The Scurfies en onze huisband ‘Baking Soda’. Iedereen is van harte welkom, inloop is gratis! Het festival begint om 16 en duurt tot 23. Dus kom lekker de zon onderdansen op de tweede dag van de UIT! Na het festival verplaatsen we ons naar café Otje in het centrum om het feest voort te zetten.
Op dinsdag kun je je inschrijven op de sportmarkt van de UIT, op Janskerkhof én natuurlijk op Orca.

Woensdag
Op woensdag zijn we open voor rondleidingen, om een stukje te roeien, of gewoon om lekker te komen uitrusten in de zon op ons vlot. Supergezellig als je langskomt: een uitstekende mogelijkheid om de vereniging en haar leden beter te leren kennen! Woensdagavond gaan we wederom naar café Otje in de binnenstad!
Op woensdag kun je je inschrijven op Janskerkhof en op Orca.

Donderdag
Op donderdag zijn we wederom open om jou Orca te laten zien! Vanaf 19h30 begint de inloop van de befaamde UIT-cantus op ons vlot! Meer over de kaartverkoop daarvan volgt op de socials. Dit zangfestijn zetten we door tot 22h30, om vervolgens met zijn allen de week af te sluiten in Club Poema in de binnenstad! Het belooft een schitterend einde te worden van de week waar we allemaal zo lang naar uitgekeken hebben!
Op donderdag kun je je inschrijven op Janskerkhof en op Orca.

Vrijdag
Op vrijdagochtend is er nog één kans om je tijdens de UIT in te schrijven bij Orca – dus níet op Janskerkhof.
‘S avonds heffen we het glas met iedereen die is ingeloot op de eerstejaarsborrel!