Inschrijven

Om te lid te worden, schrijf je je persoonlijk bij ons in. Je doet dan mee aan de loting waarna je weet of je lid bent geworden. Er zijn een aantal momenten waarop je je bij Orca in kunt schrijven.

Na-intro – 4 en 5 september 2018

Was je tijdens de UIT op vakantie en heb je je toen niet kunnen inschrijven bij Orca? Dat kan gelukkig alsnog tijdens de Na-intro van 4 en 5 september 2018. Je kan je dan op de Uithof (tegenover de Spar) inschrijven tussen 10:00 en 15:00 uur én op Orca zelf van 16:00 tot 20:00. Hopelijk zien we je daar!

Lente-inschrijving

Wil je nog even afwachten of je dat drukke studentenhuis en/of dat pittige eerste studiejaar met Orca kan combineren? Dan kan je ook meedoen aan de lente-inschrijving in maart 2019. Houd deze website in de gaten voor de precieze data. Hopelijk tot dan!

UIT-week 2019

Tijdens de UIT-week van 2019 kun je langskomen op Orca (Verlengde Hoogravenseweg 13). Zowel op Janskerkhof als op Orca kun jij je dagelijks inschrijven. De precieze data tijden van de inschrijfmomenten zijn nog niet bekend, dus houd hiervoor deze website in de gaten. We hopen je daar te zien!

Loting

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tijdens de UIT-week wordt er geloot. De uitslag van de loting wordt elke avond bekend gemaakt via deze site. Dit betekent ook dat als je niet bent ingeloot, je de volgende dag tijdens de UIT-week opnieuw kunt inschrijven en opnieuw mee kunt loten. De dag na de bekendmaking maak jij jouw inschrijving definitief door bij de Afroeicommissie langs te gaan. Meer informatie over de definitieve inschrijving wordt bekend gemaakt bij de lotingsuitslag.

Tijdens de Na-intro hebben we slechts één moment waarop wordt geloot. Ook dan maken wij weer de loting bekend via deze website. Wil je direct op de hoogte zijn wanneer de loting online staat? Like dan onze Facebook-pagina.

Heb je vragen over inschrijven, de UIT of alle andere zaken die met Orca te maken hebben? Stuur dan een e-mail naar intro@orcaroeien.nl