Inschrijven

Om te lid te worden, schrijf je je persoonlijk bij ons in. Je doet dan mee aan de loting waarna je weet of je lid bent geworden. Er zijn een aantal momenten waarop je je bij Orca in kunt schrijven.

UIT-week 2019

Tijdens de UIT-week van 2019 is Orca natuurlijk aanwezig. Zowel bij onze stand op Janskerkhof als op Orca kun jij je dagelijks inschrijven. Ook zijn wij natuurlijk aanwezig op de sportmarkt. De UIT-week is dit jaar van 12 tot 16 augustus, dus kom vooral langs!

Na-intro

Was je tijdens de UIT op vakantie en heb je je toen niet kunnen inschrijven bij Orca? Dat kan gelukkig alsnog tijdens de Na-intro. Je kan dan terecht op de Uithof, voor de Universiteitsbibliotheek, en op Orca om je in te schrijven. De precieze data van de Na-intro zijn nog niet bekend, maar deze zullen zo snel mogelijk op deze site verschijnen!

Lente-inschrijving

Ben je tijdens de UIT-week niet in Utrecht of weet je nog niet zeker of je wel bij een vereniging wil, geen zorgen!  Je kan je ook inschrijven tijdens onze lente-inschrijving. Deze inschrijving vindt plaats in maart 2020. Hou deze site in de gaten voor nadere informatie.

Loting

Tijdens de UIT-week loten wij op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Als je de eerste dag nog niet bent ingeloot, kan je het de volgende dag weer proberen. Genoeg kans dus! De uitslag van de loting wordt niet langer bekend gemaakt via deze site, je wordt gebeld en gemaild. De dag na de bekendmaking maak jij jouw inschrijving definitief door bij de Afroeicommissie langs te gaan. Meer informatie over de definitieve inschrijving wordt bekend gemaakt bij de lotingsuitslag.

Tijdens de Na-intro hebben we slechts één moment waarop wordt geloot. Ook dan maken wij de uitslag van de loting weer bekend door te bellen en te mailen.

Heb je vragen over het inschrijven of de UIT? Stuur dan een e-mail naar intro@orcaroeien.nl

Heb je vragen over het introductiekamp? Stuur dan een e-mail naar kamp@orcaroeien.nl 

Heb je vragen over de afroeiperiode nadat je lid bent geworden? Stuur dan een e-mail naar afroeien@orcaroeien.nl